Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Stand Up Comedy Workshops door Roel C. Verburg

Ook altijd al de droom gehad een keer te schitteren op het podium als stand-up comedian? In samenwerking met het Koorenhuis in Den Haag geef ik een cursus in stand-up comedy. Meerdere door mij opgeleide comedians spelen inmiddels veelvuldig in het professionele circuit en dat kan jij in de toekomst ook zijn!

In deze workshop-reeks houd je je bezig met het schrijven van en schaven aan een eigen set om deze uiteindelijk op een podium te spelen. In 5 sessies wordt er gewerkt aan podiumpresentatie, microfoonvaardigheid, improviseren, timing, mimiek en de edele kunst van het schrijven van grappen.

Aan het einde van de reeks krijg je de kans om te schitteren tijdens de slotvoorstelling in het Paard Café, de thuisbasis van het Haags Comedy Festival en een video-opname van je optreden.

Wat je in huis moet hebben om aan deze cursus mee te doen?

Pen, papier (of laptop/ipad) en gevoel voor humor. Een goed humeur hoeft niet.

Cursusdagen zijn op donderdagavond (van 19.30 uur tot 22.00 uur) vanaf 13 maart 2014. Ben je student en zit je krap bij kas, mail ons voor de mogelijkheden.

Kosten € 200,- incl. BTW Geef je op via [email protected]

Deelname formulier

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Thank you for contacting us. We will get back to you as soon as possible

De NTR besteedde op 28 April 2012 nog aandacht aan onze workshop-reeks van Roel C. Verburg door Gonzo: